Casal de Nadal curs 2020/2021

Benvolgudes famílies,

Gaudeix d’un Nadal on cada dia pot ser màgic. Cada dia una sorpresa diferent. T’ho perdràs?

El Casal de Nadal es desenvolupa a les instal·lacions de l’I.E. La Tordera de Santa Maria de Palautordera durant els dies 22, 23, 24, 28,29, 30 i 31 de desembre de 2020 i dies 4 i 5 de gener de 2021.
L´horari és de 9h a 13h i hi ha la possibilitat de contractar Servei Bon Dia de 8h a 9h.

Durant el casal farem un “Scape Room” exterior per a anar a buscar el Tió al bosc, Taller “slime” de diferents tipus i textures amb les coles i pintures de “Cléopâtre”, farem cagar el tió (però abans li haurem hagut de donar molt a menjar!), preparació de les nostres pròpies innocentades i bromes, balls i “Tik Toks”, sortides i esport, La Gran Festa de Cap d’any, modelatge amb “Jumping Clay”, la construcció del Fanalet de Reis, la Carta Gegant dels Desitjos… i com no… la visita del Patge Reial!!
Cada dia pots gaudir d’una activitat principal complementada amb activitats de lleure i esbarjo guiades pels nostres monitors i monitores.

Degut a la situació de la pandèmia, les ràtios de cada grup de participants seran d’un monitor/a per a cada 6 inscrits, Maxbot vetllarà per l’homogeniitat del grup per tal de poder fer les activitats adaptades a les diferents edats dels participants. Les places són limitades a la creació d’aquests grups.
Durant el casal es prendran totes les mesures de seguretat i higiene per a la prevenció de la Covid-19 segons el Marc Legal i els protocols establerts pel PROCICAT i el Departament de Joventut, les quals es poden veure afectades i/o modificades en funció de les directrius que marqui el Departament de Salut segons l’evolució de la pandèmia.

Durant el Casal de Nadal serà obligatori l’ús de mascaretes per a tots els participants i monitors/es.

FORMES DE PAGAMENT
  • Transferència Bancària o ingrés al compte de MAXBOT EDUCACIÓ: ES73 0049 2565 94 2914326656 a nom del/la participant en concepte CASAL NADAL TORDERA (enviar comprovant de pagament a administracio@maxbot.cat). En cas de germans es pot fer una sola transferència i anotar “Germans + cognoms”.
  • Pagament en metàl·lic a l’Acadèmia Maxbot de Sant Celoni (Ctra. Vella, 37-39), horari de dilluns a divendres de 17:30h a 20h o al despatx de l’AMPA en horari d’atenció a les famílies.
  • Pagament amb targeta a l’Acadèmia Maxbot de Sant Celoni (Ctra. Vella, 37-39), horari de dilluns a divendres de 17:30h a 20h

INSCRIPCIONS

(Clicka a sobre d’INSCRIPCIONS per accedir al formulari)

Data límit d’inscripció divendres dia 18 de desembre de 2020

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada